How to lose a guy in ten minutes

Ibland händer det ju att man vaknar upp och inser att man gjort ett misstag. Inte nödvändigtvis så att man släpat hem något att skämmas över, men med dunkande huvud och dålig andedräkt känns kvällens val inte alltid lika klockrena.
   I ett sådant läge, när man bara vill bli av med personen, lägga kudden över huvudet och somna om, kan det vara smidigt att ha en bortförklaring. Speciellt om klockan är 8.00 på morgonen. Om du som jag inte känner att något av Frondas råd I "Gå härifrån" skulle köpas av motparten kommer här ett tips:

1) Ta upp mobilen lite diskret och ring en singal till en morgonpigg kompis/någon som vaknar ändå och vänta på att personen ringer upp.
2) Agera förvånad (om du vill späda på det kan du säga något i stil med "oj, vem ringer såhär tidigt?")
3) När din kompis, kanske lite irriterad över den tidiga timmen, frågar vad du vill igonerar du henne/honom och kör en monolog. Det kan låta något i stil med: "Oj, skulle vi träffas klockan nio? Det hade jag helt glömt bort! Men jag kommer på en gång, tjing!". Sedan lägger du på. Din kompis må tycka att du är helt knäpp men det är det värt.
4) Nu är det värsta det över, med största sannolikhet fattar motparten vinken och hoppar upp ur sängen lika snabbt som du.
5) Ta ett snabbt farväl (lämna inget nummer), gå ett varv runt huset och gå sedan tillbaka och lägg dig, Själv i sängen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback