Fairy tales don't always have a happy ending, do they

Antingen gillar man Stockholm eller så gillar man Göteborg. Det finns liksom två läger, ena skaran vill flytta till huvudstaden och den andra drar mot västkusten. Jag har alltid tillhört den senare men efter att ha spenderat de fyra senaste dagarna i Stockholm kan jag inte låta bli att fundera på det jag tidigare aldrig ens övervägt. 
   Efter, vad som skulle vara en lugn utekväll på hemmaplan men som inte slutade enligt planerna, tog jag mitt pick och pack, satte mig på planet och anslöt till mitt resesällskap som redan befann sig på plats. Det var inte många lugna timmar innan vinet återigen flödade men istället för Olles styrde vi kosan mot Stureplan. Stureplan är verkligen stureplan och det går nog inte att ha tråkigt. Resten av tiden spenderades med mycket shopping (läs koftor), bio, trevligt sällskap och framför allt Justin. Jag kan inte med ord beskriva hur bra det var, hur bra han är. Man behöver nog inte ens gilla honom för att inse det om man ser honom live. Så sänslöst jävla bra bara. 
   Som vanligt var det roliga slut innan jag ens hunnit knäppa med fingrarna och med överfulla väskor begav jag mig åter till Umeå. Jag har redan hunnit med en vanlig, hederlig, tråkig arbetsdag, det går verkligen för fort. Och det är inte utan en känsla av tomhet jag tänker tillbaka på the fantastic four och hur roligt vi faktiskt hade. Trots att det regnade större delen av tiden ser jag bara sol när jag tänker tillbaka på dessa dagar. Allt som finns kvar är minnen, fantastiska minnen som vi kommer att leva på länge. De två senaste meningarna var i smörigaste laget men ack så sanna:)

Jag avslutar med resans låt, Ferige - Big girls don't cry och självklart Justin himself i mängder.

Trevlig midsommar!

   


Time was overtaking me

Jag är inget datasnille, har aldrig varit och kommer förmodligen aldrig att bli ett heller. Jag är helt enkelt för ointresserad och lat för att lära mig mer än det nödvändiga. Uppstår problem lämnar jag det till andra och tackar för hjälpen när allting fungerar som vanligt igen. Detta är något jag nu har fått betala priset för, suprise. Jag åkte på ett härligt virus här om dagen, vad effekten av det var vet jag inte riktigt, förutom att genera och göra bort mig över msn. Utan min vetskap skickade den ut meddelanden till alla på min lista, bekanta som mindre bekanta, härliga lines med pornografisk undertext, tack. Jag fick stå till svars för meningar som "check out my nice photoalbum", "check out the nice pictures that my friend took of me" och "check out the nice pictures of me as a child". Personer som jag inte pratat med på år och dar började höra av sig och undrade om jag blivit störd. Det kan verka roligt men det var det inte. Det fanns i de flesta fall mycket bra anledningar till att jag inte pratat med personerna i fråga på forever och jag hade helst sett att det fortsatt så. Jag insåg rätt snabbt att sitationen var ohållbar och i min brors frånvaro såg jag ingen annan utväg än att ta saken i egna händer. Så, de 3 senaste timmarna har jag ägnat åt att ladda ner olika virusprogram, scannat hela datorn, hittat 24 trojaner, fyra olika virus och diverse annat skit (ett under att datorn ens lever) för att sedan utrota dom i samma sekund som de hittades. Nu är den ren, så jävla ren. Och med det gjort vill jag tro att jag avancerat diverse snäpp på datasnilleskalan. Jag är i alla fall nöjd, så jävla nöjd. Dock ett tack till Sophie som stöttade och trodde på mig hela vägen, utan dig hade det aldrig gått och det är sant.

Evermore - Light surrounding you


it's uncomfortable to see I give it away so easily

Jag har skrivkramp. Så:


I've been down so low
People look at me and they know
They can tell something is wrong
Like I don't belong

Staring through a window
Standing outside, they're just too happy to care tonight
I want to be like them
But I'll mess it up again

I tripped on my way in
And got kicked outside, everybody saw...

And I know that it's a wonderful world
But I can't feel it right now
Well I thought that I was doing well
But I just want to cry now
Well I know that it's a wonderful world
From the sky down to the sea
But I can only see it when you're here, here with me

Sometimes I feel so full of love
It just comes spilling out
It's uncomfortable to see
I give it away so easily
But if I had someone I would do anything
I'd never, never, ever let you feel alone
I won't I won't leave you, on your own

But who am I to dream?
Dreams are for fools, they let you down...

And I know that it's a wonderful world
But I can't feel it right now
Well I thought that I was doing well
But I just want to cry now
Well I know that it's a wonderful world
From the sky down to the sea
But I can only see it when you're here, here with me

And I wish that I could make it better
I'd give anything for you to call me, or maybe just a little letter
Oh, we could start again

And I know that it's a wonderful world
I can't feel it right now
I got all the right clothes to wear
I just want to cry now
Well I know that it's a wonderful world
From the sky down to the sea
But I can only see it when you're here, here with me

And I know that it's a wonderful world
When you're with me


 


Take me down to the paradise city

                          

   

Somebody shake me

Det är sommar på riktigt och varenda jävel är brunare än mig. När t.o.m finnen på jobbet tycks ha kommit längre på årets bränna kändes måttet rågat. Det fanns inget annat alternativ än att spendera hela denna lediga nationaldag stekandes i solen. Det var kanske såhär i efterhand att gå ut lite väl hårt. Jag har inte ens fått nöjet att bli tomatröd, nej, det är skärt som gäller i år, grisrosa all over. Med lite tur har det lagt sig till helgen, jag skulle onekligen vara tacksam.

Anna har flyttat från Stockholm till Umeå och på köpet blivit deppresiv. Hon behövde något att ta hand om så hon köpte ett marsvin och döpte honom till King-Kong. Numer sitter hon hemma, klappar honom och känner kärleken flöda. Jag funderar på att bjuda Anna på fest i helgen. Fortsättning följer.

För övrigt går jag och många med mig i väntans tider. Det som har pontential att vända upp och ner på hela livet är inte långt borta nu, snart dimper det, bokstavligen talat, ner som ett brev på posten. Jag är nervös.

Sola lugnt!

Staind - So far away
Stellastarr - Sweet troubled soul
Ben Kweller - Nothing Happening