Fråga:

Jag får sms med boskstäver och stjärnor, såsom 076 9b1 02 03 och 076 01 0* 41, om någon kunde förklara detta fenomen för mig skulle jag vara ytterst tacksam!

Jag är bäst på att trösta.

Christian är lite ledsen och jag ägnar mig åt min favorit syssla - terapi.

Stig&Jag säger: folk kommer tycka att jag är ett tomt skal... ett skrutt...
Malin säger: vadå tomt skal? det var ju sjukt överdrivet.
Malin säger: du är ju lika full som en oöppnad godispåse
Malin säger: haha
Stig&Jag säger: Oh, tack
Stig&Jag säger: haha

Jag tror att han mår mycket bättre nu.

Roardtrip

Okej, imorgon är det dags för den beryktade krisövningen. Jag sviker gruppen för att åka på, vad som skulle vara, en chillvistelse. Emma målade upp bilden av hotell, trerättersmiddag och lite slappt journalistisk arbete. Nu visar det sig att det enda som återstår av den bilden är ytterst krävade journalistiskt arbete, på engelska. Och dessutom missar jag Champions League-finalen. Om det så kallade hotellet inte har en tv, det vill säga.

Ångestmonstret.

Det är konstigt. Innuti är jag lugn som en filbunke och väldigt sällan stressad. Utanpå är jag hyperaktiv och folk tror att jag håller på att få ett sammanbrott. Jag vet inte vad det säger om mig, men konstigt är det.

En stor suck bara.

Jag är en ganska dålig gruppmedlem just nu. Inte nog med att jag drar på krisövning i två dagar, jag tar dessutom på mig att jobba, på allmänna, vilket jag aldrig har gjort, men det är en annan historia. Jag tröstar mig själv med att jag förmodligen inte är den sämsta gruppmedlemmen. Rykten säger nämligen att Frida ligger rätt bra till när det gäller den utnämningen. Men frågan är hur tröstade Nisse och Christian känner sig av det.

Jag saknar.

Jag saknar Barcelona mest av allt och kollektivet med Pia och Erika.Jag saknar Umeå och Berghemstjejerna.De sjukt galna kvällarna med Linda, som kunde sluta hur,och var,som helst.Sleepovers med Sara,och Mange som får panik när solen går upp.Jag saknar utekvällarna.Jag saknar fotbollsturneringar på gröna gräsmattor,och jag saknar basket.Jag saknar världens bästa lag och jag saknar att vinna.Jag saknar att vara kär och att prata med Dig.Jag saknar min mamma, min pappa och framför allt min bror bror.Jag saknar sangria och cava och(nästan)allt som hände i den staden.Jag saknar matcherna och värmen.Jag saknar att vara bäst på Online och jag saknar Jossan och Mackan.Jag saknar att vara nöjd och jag saknar att vara ung och dum.Jag trivs så jävla bra,men jag saknar så jävla mycket.

And every door I ever tried was locked

Dagens glädjeämne: Coldplay - Lost! och http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article2482081.ab

Nisse konstaterar.

Jag hade en liten släng av magsjuka igår, låg med huvudet i en hink och spydde upp min inälvor. Nisse tittade förbi och undrade bortifrån ytterdörren följande:

Nisse: Är det något i hinken?
Jag: Ja Nils, det är något i hinken.
Nisse: Vilken färg är det?
Jag: ...gult.
Nisse: Ah, galla!

Sedan gick han.

Vi är ju godkända i alla fall.

På väg hem efter världens enklaste tenta är jag arg för att jag klantade mig så mycket att ett bra betyg rök all världens väg. Christian, som är nöjd med sin egen insats, försöker trösta.

Han: Du är ju gokänd i alla fall, det är ju bra!
Jag: Nej, det är det inte!
Han: Jo, jag är bara glad att jag har gjort den.
Jag: Inte jag. Jag läste inte igenom anvisningarna så jag var nära att missa att all text utanför raderna inte räknades, så det var ju tur i alla fall.
Han: Va!?
Jag: Ja, om man skrev text utanför raderna så räknades inte den..
Han: Men.. okeeeeej. Då var det ju 3-4 frågor som jag missade.. jag är körd!
Jag: Äsch, du är ju godkänd i alla fall, det är ju bra!

Temafesten i bilder

Temat: "Såhär kommer du aldrig att se mig igen"
Vi var inte speciellt många, men kul var det.



Bildsekvens: Nisse, a.k.a spermien, är en solklar vinnare av priset för bästa utklädnad. Men jurryn ville annorlunda.

 



  • Bild 1: Lugnet före stormen
    Nisse är övertygad om att han är vinnare av priset och kan nöjt luta sig tillbaka i väntan på priset.
  • Bild 2: Chockbeskedet
    Nisse tror inte sina öron. Johan, inte han, är vinnare av priset.
  • Bild 3: Sammanbrottet
    Nisse kan inte dölja sin besvikelse och bryter ihop efter beskedet.
  • Bild 4: Frustationen
    Nisse skriker ut sin frustationen över Nacksta. Sekunden senare sågar han domarna vid fotknölarna och skäller ut dem efter noter.
  • Bild 5: Stölden
    "Hit med det där jävla priset, det är mitt!". Nisse ger sig inte och Moa försöker gå emellan. Det hjälper dock föga och Johan får snällt lämna ifrån sin priset samtidigt som han försöker lugna Nisse med massage.
  • Bild 7: Trösten
    Nisse väljer dock att lugna never och dränka sorger med en Dansk.

Bonusmaterial:

1. Linnet vet hur man raggar. 2. Trötter, indian, Johans riktiga jag? 3. Christians kvällsaktivitet. 4. Kroppsstrumporna tar en sväng om, liksom Sidenblad och Jenny.


Ödets ironi

Jag berättade ju här om dagen att jag deklarerade min kärlek till en man efter åtta år. Nu flyttar denne man till Sundsvall. Synd bara att kärleken har svalnat lite med åren.

Idag.

Dragons missade guldet, såklart. Rudy Mbemba var tokig och snodde med sig tre Trocadero från presskonferensen - i kalsongerna. Lesli Myrthil, a.k.a "Pollymannen" var lyrisk och Joakim Kjellbom såg ut som att skulle börja gråta. Det var ingen trevlig syn. Men mitt citat i Sportbladet är lite nice. Annars är det mest onice att vi måste skriva b-uppsats och att jag har en tenta att plugga till.

Kärlek.

Jag tog "ledigt" och  impulsdrog till Umeå för att Sundsvall och tentaångest tog knäcken på mig. Jag tänkte mig en lugn Valborg, ett glas vin, kompishäng och The Perishers. Det slutade med 10 drinkar, utgång och hångel på Max, typ. Sådär va. Men sjukt rolig och värd kväll, trots dagens bakfylla.
   Det var så fint med en Sara i högform, en Mange som var sötare än någonsin och en bror som bara var bäst. För att inte glömma berghemstjejerna, och Fridas fest som krävde en stadfirma dagen efter. Umeå var bättre än någonsin igår. Och att jag fick deklarara min kärlek efter åtta år. Nu ser jag fram emot att åka tillbaka till Sundsvall och skriva B-uppsats, yey.