Det är inte lätt när det är svårt.

Kung Bore är en personifikation av vintern, men det kanske man bara vet om man kommer från Norrland. Linus visste i alla fall inte det. Under dagens ingressövning skulle han skriva en ingress till en artikel som började: "Kung Bore kommer tillbaka i dag med massor av snö". Linus sätter sig genast och börjar knåpa på, vad han tycker, är en riktig kanoningress. Problemet är bara att han som sagt inte vet "vem" Kung Bore är, och läsa kan han inte heller. Denna kombination innebär att ingressens första mening lyder som följer: "Nu varnar SMHI för stormen Kurt Bore som sveper in över sydvästra Sverige". Stormarna har visserligen roliga namn så jag förstår tänket, men det är fortfarande hysteriskt roligt.

För övrigt har Christian syltat in sig ännu mer, om det nu var möjligt. Ett äkta hattrick. Vem hade trott att han var en sådan bolltrollare?

Nisse köper mat för fler tusen.

Martin kan inte vara hemma för att han har för stökigt.

Och jag, jag har dödsångest.


Kommentarer
Postat av: Elsa Larsson

Enligt Åttingsbergs helt ovetenskapliga enkät visste 1 av 8 vem denna Kung /Kurt /whatever Bore var, och av detta drog han slutsatsen att nästan ingen av Sveriges befolkning visste vem han var.
Dagens lärdom - använd inte konstiga uttryck som folk inte känner till i artiklarna... Så undvik med andra ord även Gubben Höst och kanske även Moder Jord. För att vara på den säkra sidan. Word.

2008-02-04 @ 22:23:47
Postat av: Linus

Tack Elsa för stödet!!!! Jag trodde som sagt det helt enkelt rörde sig om en felskrivning av ett namn på en storm!

2008-02-04 @ 22:27:38
Postat av: Anonym

Stockholmare alltså..

2008-02-04 @ 22:31:41
Postat av: Vickan

Hahaha.... mycket underhållande Linus, tack för det!

Postat av: C

Ok Malin !
Som sagt; det är kört för dig...

2008-02-05 @ 15:55:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback